Doğan’s Sportsbar er igjen rammet av nasjonale koronaregler. Uten lov til å servere alkohol må sportsbaren tenke nytt. Celal Dogan håper matsalg kan holde hjula i gang.
Nye nasjonale regler gjør at alt alkoholsalg hos barer og restauranter er forbudt til 18. januar i første omgang. Doğan’s Sportsbar har allerede holdt stengt lenge i koronaperioden, men denne gangen er ikke det noe alternativ.
– Da vi stengte sist måtte vi det, og fikk støtte fra regjeringen. Denne gangen må vi klare oss selv, og da har vi ikke annet valg enn å holde åpent. Nå håper vi å klare oss ved å selge mat, sier Celal Dogan.
FLERE NYE MATRETTER
For i tillegg til et rikt drikkeutvalg har Doğan’s Sportsbar nylig lansert en rekke matretter som ingen andre på Flisa serverer. Blant annet svinenakke og kylling tandoori. Celal forteller om gode tilbakemeldinger, og håper matsalget skal holde hjula i gang.
– Det ble en kalddusj med de nye reglene fra regjeringen, men da er det bare å tenke nytt. En sportsbar skal være mer enn alkohol, og kanskje er dette måten solungene kan ta i bruk baren sin på en litt annen måte også for fremtiden, sier han.

MER ENN FEST
Solunger flest forbinder pubdrift med åpent fredag og lørdag kveld, men Celal velger å holde åpent nesten hele uka. Mandag er hviledagen, men dersom Liverpool eller Manchester United spiller kamp har han oppe da også.
– Maten vi har her på sportsbaren skiller seg litt fra den på Folkets Steakhouse og Kaktus. Med det har vi et litt annet tilbud som vi håper mange vil benytte seg av. Det vil i hvert fall sørge for at vi kommer oss gjennom også denne vanskelige perioden, sier Celal, som ser stort frem til at vaksineringen kommer i gang og samfunnet kan normalisere seg igjen.
– Vi må bare gjøre det beste ut av denne situasjonen, og håpe at vi kan åpne litt mer normalt igjen etter at denne 14-dagersperioden er over, sier Celal.