• Hopp til primær menyen
  • Hopp til hovedinnhold
  • Hopp til bunntekst
logo

kav lokal

  • Nettradio
  • Magasin
  • Dødsannonser
Meny
  • Nyheter
  • Nettradio
  • Solørradioen
    • Siste spilte
    • Radiobingo
    • Underholdningsguiden
    • Sendeskjema
  • Magasin
  • Dødsannonser
  • Annonsere på nett, papir og radio
  • Tips oss
  • Ansatte
NYHETER
3 minutter lesetid

Denne gangen har ikke Celal annet valg enn å holde åpent: – Nå håper vi å klare oss ved å selge mat

STENGT KRAN MEN ÅPENT KJØKKEN: Doğan's Sportsbar må satse på mat i stedet for alkoholholdig drikke en periode fremover. Celal Dogan viser frem den nye matretten kylling tandoori som har slått veldig godt an.
STENGT KRAN MEN ÅPENT KJØKKEN: Doğan's Sportsbar må satse på mat i stedet for alkoholholdig drikke en periode fremover. Celal Dogan viser frem den nye matretten kylling tandoori som har slått veldig godt an.
Bjørn-Martin Brandett
Ansvarlig redaktør
Publisert: 05 januar, 2021 18:31
Oppdatert: 05 januar, 2021 18:43
Artikkelen er mer enn ett år gammel.

Doğan’s Sportsbar er igjen rammet av nasjonale koronaregler. Uten lov til å servere alkohol må sportsbaren tenke nytt. Celal Dogan håper matsalg kan holde hjula i gang.

Nye nasjonale regler gjør at alt alkoholsalg hos barer og restauranter er forbudt til 18. januar i første omgang. Doğan’s Sportsbar har allerede holdt stengt lenge i koronaperioden, men denne gangen er ikke det noe alternativ.

– Da vi stengte sist måtte vi det, og fikk støtte fra regjeringen. Denne gangen må vi klare oss selv, og da har vi ikke annet valg enn å holde åpent. Nå håper vi å klare oss ved å selge mat, sier Celal Dogan.

FLERE NYE MATRETTER

For i tillegg til et rikt drikkeutvalg har Doğan’s Sportsbar nylig lansert en rekke matretter som ingen andre på Flisa serverer. Blant annet svinenakke og kylling tandoori. Celal forteller om gode tilbakemeldinger, og håper matsalget skal holde hjula i gang.

– Det ble en kalddusj med de nye reglene fra regjeringen, men da er det bare å tenke nytt. En sportsbar skal være mer enn alkohol, og kanskje er dette måten solungene kan ta i bruk baren sin på en litt annen måte også for fremtiden, sier han.

Saken fortsetter etter annonsen
KIOSKLAGAT: Solunger flest er kanskje ikke vant til å spise dessert på pub. Men det kan de nå hos Doğan's Sportsbar. Denne ostekaka er kiosklagat.
KIOSKLAGAT: Solunger flest er kanskje ikke vant til å spise dessert på pub. Men det kan de nå hos Doğan’s Sportsbar. Denne ostekaka er kiosklagat.

MER ENN FEST

Solunger flest forbinder pubdrift med åpent fredag og lørdag kveld, men Celal velger å holde åpent nesten hele uka. Mandag er hviledagen, men dersom Liverpool eller Manchester United spiller kamp har han oppe da også.

– Maten vi har her på sportsbaren skiller seg litt fra den på Folkets Steakhouse og Kaktus. Med det har vi et litt annet tilbud som vi håper mange vil benytte seg av. Det vil i hvert fall sørge for at vi kommer oss gjennom også denne vanskelige perioden, sier Celal, som ser stort frem til at vaksineringen kommer i gang og samfunnet kan normalisere seg igjen.

– Vi må bare gjøre det beste ut av denne situasjonen, og håpe at vi kan åpne litt mer normalt igjen etter at denne 14-dagersperioden er over, sier Celal.

Du vil kanskje også lese

ÅPNER DØRENE IGJEN: Celal Dogan (til høyre) gleder seg til å åpne Dogans Sportsbar for gjestene igjen lørdag. Ole Martin Jansen blir fast vakt i helgene, og skal blant annet sørge for at folk holder avstand.Har vært stengt siden 12. mars – lørdag åpner Celal dørene igjen til sportsbaren MANGE BRANNER: Hvert år starter omlag 3.000 branner som følge av lynnedslag i Norge.Lynnedslag fører til flere tusen branner hvert år Sportsbaren satser på matservering og take away Har startet innsamlingsaksjon for uteservering

Tips

E-post: post@isolor.no
Gå til tips-siden

Kontakt oss

Telefon: 46 900 800
Postboks: Kaffegata 5
2271 FLISA

Redaksjonen
post@isolor.no
Reklameavdelingen
odd.erland@isolor.no

Følg oss

  • Facebook
  • RSS

Redaksjonen

Ansvarlig redaktør
Bjørn-Martin Brandett

isolor.noRedaktørplakateniSolør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. iSolør har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Lenk gjerne til oss, men ikke kopier materiale fra iSolør uten å ha en avtale med oss.
Personvernerklæring Om informasjonskapsler
iSolør.no © 2022 · Løsningen er designet og utviklet av Dyplink - dyplink.no