«Ivar The Cakemaker», også kjent som Ivar Bakke, har nå flyttet inn i midlertidige lokaler på Heia hotell i Våler. – Jeg har noe på gang på Flisa, men holder driften i gang på Heia til det er klart, sier Ivar Bakke.
Som mange allerede har fått med seg, finner du ikke lenger Ivar Bakke i kjelleren ved Gårdsmatutsalget på Flisa.
– Samarbeidet med Mellem Gårdsmatutsalg er avsluttet, og jeg har vært på utkikk etter nye lokaler. Jeg snakket med Svein Terje Kynbråten, så nå blir jeg å finne på kjøkkenet på Heia en periode framover. Her ble jeg tatt i mot med åpne armer og det synes jeg er kjempekoselig. Nå slipper jeg å stanse driften, og får levert kaker til de som allerede har bestilt og ønsker å bestille, smiler Ivar Bakke.
Litt endringer
Grunnet flytting til nye lokaler blir det litt endringer i driften også en periode.
– Foreløpig har jeg dessverre måtte se meg nødt til å kutte ut brød og søtbakst. Som et testprosjekt kommer jeg til å håndkjevle litt wienerbrød, så får vi se hvordan det går. Jeg er uansett fullt operativ på bestillingskaker, bryllupskaker og spesialkaker! De som har bestillinger framover trenger ikke å bekymre seg for det, sier Bakke.
Den siste tiden har Bakke også hatt utsalg på flere plasser på Flisa.
– Det blir ikke noe mer brødlevering til Rema 1000, ettersom jeg nå ikke har kapasitet til å lage brød. Jeg har også levert litt forskjellig til Delinas på Flisa Stormarked, det er det dessverre også slutt på. Alt vil nå skje på Heia, så det er bare å ringe og bestille og hente her, sier Bakke.
Skal tilbake til Flisa
Lokaliseringen på Heia er midlertidig, og Bakke jobber fortsatt for en løsning på Flisa.
– Jeg planlegger et bakeri på Flisa, men hvor lang tid jeg blir på Heia – det kan jeg ikke si noe om. Det kan gå både 1, 2 og 3 måneder her, så får vi se – jeg har i alle fall muligheten til å bli her så lenge. Jeg kan ikke si noe foreløpig om hva jeg planlegger på Flisa, det er fortsatt hemmelig, men jeg kommer garantert tilbake til Flisa i alle fall, lover Ivar Bakke.
