• DIRIGERER: Mange campinggjester var allerede på plass torsdag formiddag, og Roger Bekkemoen venter storinnrykk i løpet av dagen.

Mye folk var i farta på området ved Skansen grendehus torsdag. Helt Ville Dager tjuvstartet med opplegg for næringslivet onsdag, og torsdag var det barnas dag. En rekke aktiviteter fenget både store og små, og arrangørene er godt fornøyd med oppmøtet.

- Det har vært bra trafikk helt siden vi åpnet klokka 11.00 i dag, og det er nok langt mer folk her i år på barneopplegget enn det var i fjor, sier Knut Arne Gjems, som er én av ildsjelene i Helt Ville Dager.

For det var mange flere aktiviteter for de minste i år. Blant annet har Helt Ville Dager kjøpt inn to store hoppeslott, og her var det full fres gjennom hele dagen. I tillegg var det gårdsleker, strikkhopp, ponniridning, besøk av klovn og mye mye mer.

Hestene måtte få pause

- Vi har hatt ponniridning her i dag, og det har vært veldig bra trafikk. Nå måtte vi rett og slett gi hestene en liten pause, sa Jenny Brendå fra Gjesåsen Klatrepark da vi var innom.

Men hestene fikk ikke lange rasten før de var i gang igjen. På grusplassen utenfor grendehuset var det flere utstillere som hadde stilt seg opp, og Solørtorget var blant annet på plass. Kjellmyra IL hadde funnet frem lykkehjulene sine.

- Disse fant vi på Idrettens Hus og fikk børstet støv av. De blir nok flittig brukt i den som kommer nå, smiler Roy Erik Myrvang.

På campingplassen begynner det også å fylle seg opp. Noen av camperne kom allerede onsdag, men plassen vil nok bli fyllt bra opp i løpet av torsdagen. Fredag er de nemlig dansefest med Rune Rudberg og Arvingarna. Lørdag er det et tettpakket program fra morgen til kveld, og Helt Ville Dager har døpt dagen til Solørs festdag