I forbindelse med julehandelen som allerede er godt i gang, inviterer altså Handelssenteret Flisa og Landsbyen Flisa til konkurranse. Premien er et gavekort på 3.000 kroner som er gitt av Handelssenteret Flisa. Konkurransen skal oppmuntre folk til å julehandle i Solør. 

- Bakgrunnen for konkurransen er at handelsstanden på Flisa er veldig viktig for oss, det er faktisk den største sektoren i Åsnes kommune. Nå er vi i desember og det er den viktigste måneden for de som driver butikkvirksomhet. Vi ønsker samtidig å lage litt «indremedisin» med å få stemningsfulle bilder fra julehandelen på Flisa, forteller Kristian Botten Pedersen, varaordfører i Åsnes kommune. 

lavterskel-konkurranse

Konkurransen går enkelt ut på at folk skal ta bilder og legge ut på sosiale medier. 

- Det er ganske lavterskel, vi håper at folk tar fine stemningsfulle bilder under julehandelen på Flisa. Enten det er i gata med snø som laver ned, eller i butikken med «selfie» med de du har handlet hos. Vi ønsker at bildene legges ut på sosiale medier og merker bildene med #julisolør. Jeg håper jo at mange blir med, et gavekort på 3.000 kroner er jo ikke å forakte rett før jul. Det blir det artig og se hvem som vinner, smiler Botten Pedersen. 

Styreleder i Handelssenteret Flisa, Bjørn-Martin Brandett, er fornøyd med at Landsbyen Flisa støtter opp. 

- Vi er glade for at kommunen vil være med og støtte oss, og deltakelsen i konkurransen i fjor var meget bra. Vi håper jo på god deltagelse i år også, sier Brandett. 

Vinneren trekkes rett før jul.