Flisa ungdomshus har et eget discorom, og mange bruker dette til å danse. Her får de besøkende selv velge hva slags type dans de vil drive med, men trolig blir det mange som prøver seg på hiphop/jazz i tiden som kommer.

Anna Skolegården og Kaja Johansen, begge 15 år fra Åsnes, skal nemlig holde kurs hos Flisa ungdomshus frem til jul i sjangeren, og Nancy Hamza på ungdomshuset tror dette blir et populært tilbud.

- Denne type dans kan brukes til mye senere, og etter endte kurskvelder i desember er det planer om et avslutningsnummer hvor publikum kan komme å se, sier Nancy.

Kursene er delt opp i tre grupper. Det er for de fra 1. til 3. klasse, fra 4. til 7. klasse og for ungdom mellom 13 og 18 år. De yngste har fire kurskvelder med oppstart torsdag 27. oktober. De fra 4. til 7. klasse har kurskvelder hver tirsdag fra 25. oktober til 20. desember, og ungdom fra 13 til 18 år fra 25. oktober til 1. mai neste år.

Skolegården har danset hos Jump i Kongsvinger i tre år, mens Johansen har danset der i to år i tillegg til seks år på Flisa før dette.

- De som vil melde seg på kurs tar kontakt med meg. Ettersom kursene starter snart vil vi gjerne ha inn påmeldinger så fort som mulig, sier Nancy Hamza.

Hun kan nåes på telefon 474 54 970 eller e-post.