• SPILLER I OSLO: Spelloppmaker spiller på Hard Rock Cafe i Oslo, onsdag 16. november.

For fjerde gang går Våler, Åsnes og Grue, sammen om å arrangere treff for utflyttede solunger i hovedstaden. Nå inviterer man også folk uten tilknytning til Solør til arrangementet, i håp om at noen av dem skal få lyst til å flytte noen mil nordover. 

- Det er fjerde gang vi gjør dette nå. Det er viktig at vi er synlige på flere områder. Vi må få frem at vi er tre kommuner som trenger mye arbeidskraft fremover. Jobbmuligheter er noe av det viktigste for folk som vurderer å flytte hit, sier Ørjan Bue, ordfører i Åsnes. 

PÅ HARD ROCK CAFE

Onsdag 16. november er datoen alle solunger i hovedstaden må notere seg. Også denne gangen blir samlingen i Oslo arrangert på Hard Rock Cafe, som ligger i Karl Johan.

- Vi byr på gratis mat og drikke til alle som melder seg på. Her blir det mulig å møte både lokale bedrifter og kommuner som søker nye ansatte, forteller Asbjørn Holmen, i Grue Næringshage. 

Etter presentasjon av ulike bedrifter, matservering og mingling, byr man på konsert med Spelloppmaker.

- Det lokale bandet Spelloppmaker som synger på solung, kommer og spiller for oss ut over kvelden. Dermed får vi vist frem noe av det Solør har å by på, også musikalsk, smiler Holmen.  

- TA MED EN VENN ELLER KOLLEGA

Forrige utflyttertreff ble arrangert i 2014. Da møtte nærmere 150 utflyttede solunger. Nå håper man på over 200. 

- Vi kommer til å gå bredt ut med å promotere dette, men vi oppfordrer alle til å ta med seg en venn eller kollega som vil høre mer om Solør, sier Wenche Huser Sund, ordfører i Grue. 

Påmelding gjøres på nettsidene til Solør Næringshage.