Annenhver onsdag møtes Kjellmyra's danseglade til dans og sosialt samvær på Idrettens hus på Kjellmyra. Nå håper de at enda flere vil bli med på dansen, når de i helga arrangerer buggkurs.

- Vi er en gjeng som ville få i gang dansing på Kjellmyra. Det går hovedsaklig på swing og bugg, men det er åpent også for andre danseformer. Denne helga er det bugg vi skal kurses i, sier Nina Merete Kvesetberget.

De startet i fjor høst med dansekveldene, og hadde en pause i sommer. Med nybegynnerkurset nå håper hun at flere blir med utover vinteren.

- Det er mange som har lyst til å lære og danse, men litt utfordrende er det å få med seg folk. De som danser i dag er både unge og gamle, og dans passer for alle, sier Kvesetberg.

Hadde kurs også i fjor

I fjor høst hadde de et tilsvarende kurs, og det var mange som kom til da.

- Kurset starter klokka 18.00 på fredag og varer i tre timer. Så blir det kurs på dagen lørdag og søndag, og lørdag kveld er det jo også fest på Idrettens hus hvor folk kan få prøve danseferdighetene sine, sier Kvesetberget.

Det er Heidi Åslie fra Våler som står for selve kurset, og hun har hatt mange kurs tidligere.

- Hittil har vi 9 par påmeldt, men ønsker å få med enda flere. De som er interessert kan ta kontakt med oss via Facebook-sidene til Kjellmyra's danseglade eller ringe meg på telefon 97 42 97 73, sier Kvesetberget.