• GIR NOE TILBAKE: På alle skoene som Tag yourshoes selger følger det med en lapp med et positivt kompliment
  • NYE SOMMERSKO: De nye sommerskoene har kommer for Tag yourshoes.

Årets TV-aksjon går til Colombia, pengene som blir samlet inn skal hjelpe skoler og organisasjoner. Flere ganger har Tagyourshoes hvert med på å hjelpe skoler i Colombia med diverse skoleutstyr, men de har også gitt fattige familier julegaver. 

- Som et merke som lover å gi noe tilbake syntes vi det er fint at vi kan inspirere andre. I fjor holdt vi et moteshow under næringslivsaksjonen, sier Luisa Arango.

Alle i næringslivet bør delta på næringslivsaksjonen som bruker å være uka føre TV-aksjonen. Tagyourshoes syntes det er viktig å inspirere andre bedrifter til å tenke over hva de skal gjøre under denne uka. 

- Det samfunnet vi lever i dag er det så mange land som er rammet av krig, da er det viktig at vi som kan gjør noe, gjøre noe, sier Arango.

vi gir gleder tilbake

Noe Tagyourshoes gjør for å gi noe tilbake til kundene er at det alltid følger med en lapp på skoene du kjøper. På lappen står det noe positivt som «smile» og «du ser fantastisk ut i dag». 

- Jeg har en drøm om at Åsnes er den kommunen som gir mest penger, men også at Norge er det landet som støtter med mest penger, sier Arango.

Kristian Botten Pedersen sitter i TV-aksjonskomiteen og håper at næringslivet i Åsnes er villige til å satse på å øke fjorårets bidrag.

- Jeg håper folk har lyst til å komme innom for å prate litt om hva Tagyourshoes skal gjør under TV-aksjonen. Samtidig kunne det vært gøy at folk hadde spurt litt om hvordan Colombia er som land, sier Arango  

Lørdag er det åpen dag, og da kan folk komme å se på de nye sommerskoene som har kommer inn hos Tagyourshoes som holder til i Solør Næringshage.