• SKAPE SOSIAL ARENA: Målet med sommerfesten er blant annet å skape en sosial arena som kan bidra til å skape nye kontakter.

Ønsket er å skape en sosial arena som kan bidra til å skape nye kontakter, bedre kjennskap til andre bedrifter, og på sikt synergier mellom småbedriftene som finnes i kommunen. 

- Det finnes en rekke små bedrifter i Grue med en til fem ansatte, og som alle andre har personene som driver virksomheter også behov for sosiale arenaer, videreutvikle seg, og skaffe seg kontakter. Det er mange dyktige personer i Grue, og det er alltid noe å lære av andre som har gått veien før. Selv om man driver innen ulike bransjer, vil det være synergier og relevant kompetanse i Grue man kan dra veksler på. Kanskje kan du finne deg en ny samarbeidspartner, eller noen som kan styrke din bedrift? sier Kjersti Rinde Omsted. 

Farmen blir tema

Aleksander Bredesen, Alina Haug Drazkowski og Kjersti Rinde Omsted inviterer altså til sommerfest på Opaker gård torsdag 14. juni. 

- Med en sosial og uformell ramme, skal terskelen være lav. Siden årets utgave av Farmen skal spilles inn i Grue ga temaet for kvelden seg selv. Det blir selvfølgelig Farmen, og det vil legges opp til aktiviteter som derav passer naturlig inn. Eksakt hvilke utfordringer du vil bys på får du vite når det nærmer seg. Dette vil være aktiviteter alle kan delta på uavhengig av fysisk form og alder, og en kombinasjon av fysisk aktivitet og hjernetrim. Erfaringsvis bidrar slike aktiviteter til å bryte isen, skaper fellesskap, og gir mye glede, forteller Haug Drazkowski. 

- Påmelding gjøres til alina@glomdaljuridiske.no, mens betalingen vippses til Opaker gård. Sammen ønsker vi å bidra til mer utvikling i Grue, og håper dette blir godt mottatt, sier Bredesen, Haug Drazkowski og Rinde Omsted.