• OGSÅ MED: Marcus Nymoen har takket ja til forlengelse med Grue.

Espen Fjeld får med seg Per Kristian Wenstad og Johnny Lysgård som trenere, og de to førstnevnte er også med som spillere hos Grue.

- Det viktigste for klubben har vært å bygge på stallen som var med i fjor, og de aller fleste er allerede klare. Flere spillere har fått tilbud fra andre klubber, men forkastet disse fordi de ønsker å være med på Grues satsing i 2019, sier Gjermund Holt.

Toppscorer Alaa Al Shimary og stopperbautaen, Marcus Nymoen er to spillere som har vært attraktive på spillermarkedet. Begge de to nøkkelspillerne er med videre og er viktige i Grues satsing.

- Keeper Asbjørn Wold, forsvarsspillerne Ahmed Hassan, Kristoffer Sværk og Sigurd Sund er også klare. Begge «lynvingene» Charles Brattli og Henrik Vanebo er også klare for ny sesong i grønt, sier Holt.

Med nevnte Wenstad og Fjeld kan man godt si at det meste av «grunnstammen» er på plass og flere andre spillere har gitt gode signaler på at de er med videre.

- På mandagens trening i Kongsvinger Storhall var flere prøvespillere på plass, og selv med mange forfall var det 19 mann på plass på ei god trening. Samtlige prøvespillere har tidligere spilt i Grue, forteller Holt.

Det blir en spennende sesong for fotballherrene i Grue.