Det ble en dramatisk vending for Venstre i Engerdal under årsmøtet. Både varaordfører Tor Erik Skramstad og Erling Hyllvang har meldt seg ut.

- Vi føler at Venstre ikke er noe distriktsparti, og det er vanskelig å prate Venstres sak når vi ikke kan fremme den politikken som partiet driver, sier Skramstad til Lokalavisa Trysil-Engerdal.

Skramstad kommer opprinnelig fra Kjellmyra, og har i en årrekke vært politisk aktiv i Engerdal kommune hvor han nå bor.

- Ulvesaken har gjort sitt til denne avgjørelsen, og var nok det som fikk begeret til å renne over. Da Helgesen gjorde om Stortingets vedtak før jul, fører det bare til at det blir ulevelig oppi her. Det er rart at vi må demonstrere for et vedtak Stortinget har fattet, og som ikke blir gjennomført, sier Skramstad.

Han forteller at partiet ikke er formelt oppløst, men at han som styreleder og styremedlem Hyllvang har lagt arbeid på is. Hvis andre vil ta tak og drive videre, er det muligheter for det. Om det skjer vet han ikke.

- Vi har hele tiden gitt signaler oppover i partiet med både e-poster og møter, men får ingen respons. Fylkespartiet hører på oss, men blir ikke hørt videre. Nå vet jeg at også flere andre lokallag vurderer nedleggelse, sier Tor Erik Skramstad til avisa.