• TO BUTIKKER: Driften går bra hos Gårdsmatutsalget ved rundkjøringa på Flisa, og derfor bestemte Eva Molberg seg for å utvide.

Da vi var innom butikken i Markus-bygget i Storgata var det godt med kunder innom. Både nyansatte, Ane Beate Klefsås, og assisterende daglig leder på Flisa-kontoret, Gabriele Wehnert, hadde nok å gjøre.

Gabriele kan fortelle om et stort innrykk av kunder fredag og lørdag. Denne uka har det vært litt roligere, men bare litt forsikrer hun oss om.

Åpningen var det ingen ting å si på, og hun er strålende fornøyd med åpningen.

- Allerede før vi åpnet fikk vi mange tilbakemeldinger fra elverumsinger om at de ventet på oss, så det var morsomt å åpne på fredag forrige uke, sier Gabriele Wehnert.

Mange nysgjerrige

Under åpningen fredag var det mange nysgjerrige kunder som var innom og sjekket ut butikken, og Gabriele Wehnert var godt fornøyd med åpningsdagene.

- Vi hadde mange innom her ja. Og det har gått jevnt unna både fredag, lørdag og starten på denne uka, sier Wehnert.

Gårdsmatutsalget har mye kortreist mat, som de kaller det. Og varene de selger har de til dels produsert sjøl.

- Vi har eget bakeri i kjelleren i butikken vår på Flisa. Der baker vi brødene våre sjøl, og vi setter også noen surdeigsbrød. Disse er veldig populære, sier Wehnert.

Ikke bare brød

Men det er ikke bare brød de baker sjøl. I tillegg til brød, så baker de kaker og står på. Også lager de saft, syltetøy og annet god mat.

- Eva Molberg som eier butikken har en stor gård. Der har hun en stor jordbær og bringebærplantajse. Der så har hun så mye bær, at all det syltetøyet vi lager, lager vi av egne bær, forteller Gabriele Wehnert.

Etter åpningen å dømme, så blir dette en populær butikk også i fremtiden.

- Vi har stor tro på Elverum, og der var derfor vi etablerte oss her. Vi er veldig fornøyde med åpningen, og fortsetter det slik så blir det veldig bra, avslutter Gabriele Wenhert.