Det er noen måneder siden Oddbjørn Løberg ble introdusert for radiobingoen til SolørRadioen og ElverumsRadioen. Gjennom sine spillejobber i Vangsgutta i Solør har han fått mange tips om radiobingoen, er er mildt sagt bitt av basillen. Det ga full uttelling tirsdag kveld.

- Jeg var ikke helt klar over at jeg hadde vunnet så mye. Det begynte å samle seg bra på ruta med lykketallet på, men det kom litt brått på, sier Løberg.

Måtte ikke dele

Lykketallet 79 kom som bestilt, og Løberg var den eneste som krysset ut lykketallet som det siste. Dermed så kan han innkassere 100.400 kroner!

- Det meste jeg har vunnet før er 500 kroner på Flax-lodd. Nå tangerer vi det. Vi spiller stort sett hver tirsdag, og har gjort det noen måneder. Kjerringa vant også i kveld! Smiler Løberg.

Selv om begge har vunnet var det helt klart Oddbjørn som dro i land den største premien. Det kommer nok flere til gode.

- Det kan vel hende at dette kommer unga litt til gode også. Hva vi skal bruke pengene på aner jeg ikke. Det kommer jo litt brått på dette. Det er jo så utrolig, og må synke inn først. Så får vi se, smiler Løberg.

Radiobingo spilles hver tirsdag klokka 21.00 i SolørRadioen og ElverumsRadioen. Også neste uke står lykkepotten på maks, 100.000 kroner. Det betyr nye vinnermuligheter for de som ikke vant denne gangen.