Klagefristen har gått ut og Coop Extra Flisa er tildelt Post i butikk for den neste fireårs perioden. I tillegg har de opsjon på ytterligere tre år dersom begge parter er fornøyd.

- Posten flytter tilbake hit 1. mai, og det ser vi veldig frem til. Da butikken ble bygd om i fjor tok vi høyde for at vi kunne få Posten, og derfor er det lagt til rette for å få plass til posttjenestene, sier butikksjef Tor André Kalgård ved Coop Extra Flisa.

37 posthus i Innlandet

Coop Innlandet SA har totalt 37 posthus i sitt samvirkelag, og driftssjef Frode Stensrud gleder seg til å få Posten på plass på Flisa også.

- Tilsagnet har vi fått og klagefristen har gått ut. Vi mener summen av alle aktiviteter i huset er bra for Coop Extra, og vi har bare gode erfaringer med Post i butikk, sier Stensrud.

I tillegg til Extra og Posten huser også bygget blant annet Vinmonpolet, Grue Sparebank, Salong Unni Solung Tina og Carisma Optikk. Mange tilbudet blir nå samlet under samme tak.

- I anbudsrunden var det flere ting som spilte inn. Pris er selvsagt viktig. Videre betyr beliggenhet, struktur og tilgang noe, sier Stensrud.

Coop Extra har fått Posten i fire år fra 1. mai 2017, og med opsjon på 1+1+1 år.

- Det betyr at avtale kan bli forlenget med ytterligere tre år dersom begge parter er fornøyd, forteller Stensrud.