Jubelen sto i taket på Flisa søndag kveld da Liv Magnerud (89) fikk bingo på lykketallet i Radio Kongsvinger.

Magnerud spiller fast radiobingo på søndager og tirsdager med sin nabo, og har vært med på radiobingoen i Radio Kongsvinger så lenge den har eksistert.

- Nå var det moro at det var vår tur, sier Magnerud til iSolør.no.

Hun fylte 89 år lørdag, og bursdagsgaven på 70.600 kroner sier hun ikke nei takk til. Bingoen kom på 2 rekker i det andre spillet. Det betyr at hun kan plusse på den ordinære gevinsten på 600 kroner med utrolige 70.000 kroner.

Seks lykketall

Tom Dahl er bingovert i Radio Kongsvinger, og er glad for at lykkepotten endelig gikk ut. Den har stått i 70.000 kroner lenge, og søndag kveld hadde lokalradioen utrolige seks lykketall i bingoen.

- Sist potten gikk ut hos oss var i fjor sommer. Da var den på 60.000 kroner. Nå sto den for lenge, og vi er glade for at den endelig gikk ut, sier Dahl.

- Hva tenker du om at lykkepotten gikk til Flisa?

- Folk som bor her i Kongsvinger skulle nok gjerne sett at den gikk hit, men dette viser jo at vi har mange bingospillere også i Solør, smiler Dahl.

Søndag starter Radio Kongsvinger å bygge opp en ny lykkepott. Potten bygger seg opp med 5.000 kroner i uka til den enten spilles ut eller når taket på 70.000 kroner.