• GODE ØKTER: Evalueringen etter treningsleiren, viser at gutta var godt fornøyd med det sportslige opplegget.

Seniortroppen til Vaaler If reiste i slutten av mars en tur til Albir Playa for å få unna litt intensiv trening og sol på bleike kropper.

- Vi var en gjeng på hele 25 mann som reiste nedover, noe vi er utrolig fornøyde med å få til. Det som er verdt å merke seg, er at selv om vi var mange som dro, så var det flere som ikke fikk det til å passe som ble igjen hjemme. Vaaler har en stor og solid tropp til årets sesong, og med uttalt mål om opprykk så er det kun trening som skal til, forteller Henning Myrer. 

Målet med treningsleiren var å få trent utendørs på stor bane, og bygge samhold i gruppen.

- Begge målene ble enkelt oppfylt! Med opphold på et hotell som lå midt i sentrum i Albir med de fasilitetene som man trenger, og med gode kunstgressbaner som ble vannet godt før hver eneste trening. Vi hadde 5 gode harde økter på kunstgresset som lå midt i Benidorm sentrum og med god og varmende sol hele oppholdet, sier Myrer. 

- Godt fornøyd med opplegget

Treningen inneholdt alt fra individuelle konkurranser til lagkonkurranser og mye spill.

- I evaluering av turen er spillergruppa meget fornøyde med det sportslige opplegget hele vegen. På kveldstid ble det lagt opp til sosiale aktiviteter, der vi var så heldige å få tak i billetter til Norges kamp mot Spania på Mestalla stadion i Valencia halvannen time unna. Det var mange fra gruppa som aldri hadde vært på en stor stadion eller på store kamper. Det ble mange inntrykk på turen til Valencia, både med livet på og utenfor stadion. De andre kveldene sto Kai Roger Berget for underholdningen med Quiz-runder med spørsmål som fikk alle til å tenke, og som skapte både diskusjon og latter utover kvelden, fortsetter Myrer. 

Målet er opprykk til 5. divisjon. 

- Vaaler har havnet i en tøff avdeling i 6 divisjon og det er mye som skal klaffe for at målet om opprykk skal lykkes, men denne turen er absolutt med på å legge til rette for å lykkes, sier Myrer.