• ENGASJERT: Lederne for de ti Grue-bedriftene deltok engasjert i de ulike diskusjonene.

Den siste tiden har ti mindre Grue-bedrifter deltatt i et prosjekt kalt Grue Vekstinspirator. Det er ordfører, Wenche Huser Sund, som har tatt initiativ til kurset.

- Målet er å få kompetanse påfyll hos bedriftene som ønsker det, og å utvikle lederne deres. På sikt er målet med dette å skape vekst og flere arbeidsplasser i kommunen, sier hun. 

STØTTE FRA INNOVASJON NORGE

Med seg på laget har Grue kommune hatt Innovasjon Norge, som har støttet prosjektet økonomisk. Det er Fossekall som fasilitator med ansvar for det faglige opplegget. 

- Kurset har bestått av tre hele kursdager, i tillegg til 15 coachingtimer mellom kursdagene. Vi håper at dette vil gi god effekt over tid, understreker ordføreren. 

Onsdag var det duket for siste kursdag i denne omgang, som ble holt i auditoriet på Finnskogtoppen. Tema for dagen var synliggjøring og markedsføring.

FOKUS PÅ MARKEDSFØRING

- Vi har hatt besøk av Roger Hansen, som er tidligere administrerende direktør i Aller Media og Trond Samuelsen, som er ekspert på markedsføring, forklarer Sund.

Da iSolør.no var innom onsdag ettermiddag var de ulike bedriftene i gang med å diskutere ulike strategier innen markedsføring Planen er å møtes jevnlig i tiden som kommer for å dra nytte av hverandres kunnskap.