• NYE LOKALER: Kaffegata Blomster flytter butikken nærmere rundkjøringa, og inn i de gamle lokalene til Centrum Tekstil.

Kaffegata Blomster er en blomster- og interiørbutikk, med en liten kafédel i tillegg. Etter at de åpnet i 2015 har de følt at beliggenheten til butikken ikke var helt perfekt. Lite trafikk nedover i gata fører til at virksomheten flytter nærmere rundkjøringa.

- Målet med flyttingen er å komme nærmere trafikken. Vi flytter inn i de gamle lokalene til Centrum Tekstil, og håper beliggenheten er lett tilgjengelig, sier Rita Moe.

I forbindelse med flyttingen vil Kaffegata Blomster utvide varesortimentet en del. Det vil i tillegg bli satt mer fokus på kafédelen i de nye lokalene. 

- Butikken består av interiør, blomster og kafé. I kafeen vår har vi varer som du ikke får kjøpt noen andre steder på Flisa. Bundaberg er en søt drikk uten kullsyre, Arizona som er kald te og Rio som er en limonade. Alle disse drikkene kommer i flere varianter, sier Moe.

I den nye butikken vil Moe tilby frappe i mange smaker, kaffe og vafler, men de vil også satse på nytt interiør og blomster.

- På åpningsdagen vil det bli servert kaffe og kake, men datoen er ikke satt enda, sier Moe.