• IMPONERTE: Unge Henriette Haug (nr 2 fra venstre) imponerte på kanten med 7 mål. Keeper Nora Sorknes helt til venstre og Karoline Grenberg til høyre for Haug.

Skarnes kom til Åsneshallen uten poeng, mens Flisa toppet tabellen med 5 seire og 1 uavgjort på sine 6 første kamper. 

Det var aldri noen tvil om at Flisa skulle vinne kampen, spørsmålet var bare med hvor mange mål det skulle bli. 

Pauseresultatet var 18-10 til Flisa, i en omgang som florerte med tekniske feil. 2. omgang var også preget av mange tekniske feil, Skarnes scoret bare 5 mål i 2. omgang. Det unge Flisa-laget ble også preget av de tekniske feilene til Skarnes og fikk sjelden noe flyt i spillet. De vant uansett begge omgangene med 8 mål, men det burde vært enda flere. 

Sluttresultatet ble 31-15 og Flisa tok en meget fortjent seier i en litt «utfordrende» kamp. «Utfordrende» i den forstand av at Skarnes spilte meget «utradisjonelt», og ikke for at de var veldig gode. 

Nå tar Flisa juleferie på tabelltoppen med 13 av 14 mulige poeng. Neste kamp er 7. januar hjemme mot LFH09 2, som har vunnet 3 og tapt 3 på sine 6 kamper så langt. 

KAMPFAKTA:

Flisa - Skarnes 31-15 (18-10)

Flisa stilte med følgende lag: 

Emilie Urholm Henriksen 8, Henriette Haug 7, Camilla Stakeng 6, Hedda Kilen 3, Emilie Thorsen 3, Mastilde Thorsen 2, Aurora Jacobsen 1, Karoline Grenberg 1, Idun Sagerud, Marlene A. T. Lund, Hedda Sorknes.