Årets farsdag er søndag 13. november, og dagen er en hedersdag for alle fedre. Farsdagen faller alltid på den andre søndagen i november, og det å gjøre litt ekstra stas på far hører med på denne dagen. Men hva i all verden skal en kjøpe til far – som har alt fra før?

Dan Eigil Aurland hos Intersport i 2. etasje på Flisa Stormarked trenger ikke mange sekundene på seg for å finne en bra farsdagsgave.

- Ull er noe som virkelig er i vinden nå. Vi har et stort utvalg av ullprodukter, og dette er gaver far garantert vil sette stor pris på, sier Aurland.

Vinteren står for tur, og når kulda virkelig slår til er det liten tvil om at ullklær kan være kjekt å ha.

- De som trenger råd og tips om hva slags ullprodukter de bør kjøpe kan bare stikke innom. Vi hjelper alle så godt vi kan, og skal hjelpe til så det blir en fin farsdag i år også, sier Aurland.

Om far skulle ha rikelig med ullplagg i skapet fra før har Intersport selvsagt også mange andre tips på lur. Det har også de andre butikkene hos Flisa Stormarked.

Amerikansk tradisjon

Farsdag er også en tradisjon som vi har hentet fra USA, på samme måte som vi nylig har hentet Black Friday til landet. Farsdag ble først populært i Norge og Norden etter andre verdenskrig.

Den første farsdagsfeiringen fant sted i Washington så tidlig som i 1909, og det var en veteran fra borgerkrigen i USA som ble hedret av sin datter som var med på å dra tradisjonen i gang