Vanskelige spilleforhold gjorde at det ble litt bingo og i tillegg er det mange skadeproblemer i Kjellmyra. 

- Vi sliter med en del skader om dagen så det må mye endringer til hver kamp, noe som er litt forstyrrende. Kampen er jevnspilt i 1.omgang uten de helt store sjansene noen av veiene. Et frispark blir dømt fra rundt 30 meter fordel Nes. Ballen slås foran mål og en stuss setter keeper ut av spill og 1-0 etter 30 spilte minutter. Dette var vel ikke spesielt fortjent, men mål er mål, sier Geir Tore Jakobsen. 

snytt for 2 straffer?

I 2.omgang er Kjellmyra klart best og produserer etter hvert mange sjanser.

- Vi må gjøre ytterligere bytter i pausen etter flere skader. 52 minutter og fint angrep som Sander Fosseid alene med keeper setter i mål og fortjent 1-1. Herfra og ut er ikke Nes på halvdelen vår og vi skaper nok sjanser til å vinne, men en svært vanskelig «vannbane» gjør ikke dette til en enkel kamp for noen av lagene. 10 minutter før slutt lukter det straffe til Kjellmyra etter Mehdi Kahn blir tatt, men ingen straffe dømmes. 5 minutter før slutt er det åpenbart straffe etter en kraftig dytt innen 16-meter, men dommeren velger også denne gangen å ikke dømme. Her burde vi helt klart hatt straffe men kampen ebber ut 1-1, sier Jakobsen. 

2 uavgjorte borte og 3 poeng hjemme er fasiten etter 3 spilte kamper.

- Isolert sett helt i rute det, selv om vi nok føler på at vi kunne og burde stått med 9 poeng. Vi tar imot Hernes 15.mai hjemme og det blir nok en tøff kamp, vi håper å få skade spillere tilbake og mønstre godt lag i denne bataljen, avslutter Geir Tore Jakobsen. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Nes - Kjellmyra 1 -1 (1 - 0)

MÅL: 1-0 Peder Kise Halvorsen (30), 1-1 Sander Tyskeberget Fosseid (52).

Kort: 1 gult til Nes. 

Kjellmyra stilte med følgende lag: 

Henning Willads Røstad, Sander Tyskeberget Fosseid, Marius Bekkemoen, Mehdi Khan, Eirik Andreas Øwre, Abdisamad Abdi Fatah Khalif, Abdulkadir Abdullah Farah, Christofer Nunez, Merhawi Ghirmay Russom, Stian Lindbergsengen (kaptein) og Eirik Bjørnstad Skoglund.

Innbytter: Håkon Marius Kynneggen Lilleåsen 

Neste kamp: 

Kjellmyra - Hernes onsdag 15. mai klokka 19.00 i Idrettsparken Kjellmyra.