KOMMENTAR: Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk selv. Dette luftslottet trodde jeg vel ikke helt på. Nå er det bare å trekke tilbake alt og bøye seg i støvet. Trestokkfestivalen var helt enorm.

Selv har jeg vokst opp på Velta, og kjørt skolebuss over Hof Finnskog til Flisa. Små forhold, og alle kjenner alle. Så kommer det en forretningsmann fra Øvre Romerike og investerer millioner av kroner på en festival bare et steinkast fra der jeg vokste opp. Det er ikke til å tro. Takk for at du tror på området, og vil investere her Lars Håkon Blostrupmoen!

Arrangørene hadde tenkt på det meste, og det var bare småting å pirke på. Logistikken med parkering kunne ha vært bedre, og de kunne ha solgt regnponchoer. Men ærlig talt. Hadde du husket å bestille flombelysning med aggregat til teltcampen? Det husket Trestokkfestivalen. De hadde tenkt på nesten alt. Kapasiteten var enorm, og det fantes ikke køer. Jeg er nesten sikker på at festivalen kommer til å få tre ganger så mange besøkende neste år.

Jeg tror ikke folk klarer å forstå hva dette kan bety for regionen vår. Ikke bare fordi Trestokkfestivalen var en opplevelse, men fordi dette virkelig kan få satt Finnskogen på kartet og synergiene kan bli store for oss alle. 

Derfor synes jeg det er trist med bygdedyret som sitter hjemme og sutrer over at det koster 990 kroner å gå inn. Her fikk du 17 artister for den prisen, og blant annet flydd inn fra USA. Denne prisen kan du ikke sammenligne med en trubadurkveld eller dansegalla. Det er noe helt annet. Eller er det redselen for at noen skal lykkes som gjorde at du ikke dro?