• FIKK PRIS: I 20 år har Håkon Camping forhandlet Hobby. Det har Stine Foseid og de andre ansatte blitt hedret for.

I 40 år har Håkon Camping på Flisa drevet med campingvogner og tilhørende utstyr. Håkon Myrvold startet ni år før dette med bensinstasjon, men helt siden salget av campingvogner startet har ekteparet Arne og Astrid Tømterud tatt turen fra Skarnes for å handle.

- Her har vi blitt godt behandlet støtt, og vi er fornøyd med servicen. Derfor kommer vi igjen og igjen, sier Astrid Tømterud.

Paret hadde lenge vogn stående på fast plass, og har også vært innom hyttelivet. Men de har landet på at en flyttbar campingvogn er det de ønsker, og vognene handler de på Flisa.

- Vi reiser en del rundt i Norge og Sverige, og dette er den 12. campingvogna vi kjøper her på Flisa. Dette er en 2016-modell Hobby 495 Excellent, sier Tømterud.

Ny tid i campinglivet

Tidene forandrer seg også i campinglivet, og nytt på denne vogna er at den har en elektrisk mover. Det vil si at den har en batteridrevet fjernstyrt motor, og på denne måten er det enkelt å manøvrere campingvogna inn på trange plasser.

- Oppblåsbart telt er det også med. Mange har sikkert prøvd seg på stenger, og det å blåse opp forteltet er noe helt annet, smiler Stine Foseid.

Hun kan fortelle at mange kunder kommer langveisfra for å handle, og det er mange som har handlet like mange vogner som Skarnes-paret.

- Finn.no har blitt veldig viktig for oss, og det gjør at vi trekker folk langveisfra til Flisa. Kunder som kommer igjen og igjen setter vi veldig stor pris på, og nå har vi hatt Hobby i 20 år, sier Foseid.