Trestokkfestivalen blir den største musikkfestivalen på lang tid i vår region, og 29. juli kommer artister fra inn- og utland for å sette Finnskogen på kartet.

Mange kommer for å høre Anastacia, Madcon, Morten Abel, Thosebricks, Jonah Blacksmith og Electric Guitars. De trenger et sted å sove.

- Ikke alle vil bo i telt, og vi har ikke plass til så mange hos oss. Derfor er vi nå på jakt etter hytter og rom hvor folk kan overnatte i området. Festivalområdet blir klargjort for 20.000 mennesker, og mange vil nok telte. Men ikke alle, sier Joakim Rognlien i Trestokkfestivalen.

- Ta kontakt

De som ønsker å leie ut hytter og rom vil selvsagt få betalt for dette, men det blir en dialog direkte mellom Trestokkfestivalen og huseier. De som er interesserte i å leie bort plass kan ta kontakt med festivalen.

- Det kan være privatpersoner som har ei hytte til overs denne helga, eller bare et rom i et hus. Det viktigste er at vi kan tilby våre besøkende et sted å bo i 30 minutters omkrets, sier Rognlien.

Når det kommer til fasiliteter har ikke festivalen noen store krav. Det handler kort og godt om et tak over hodet, og i noenlunde greie forhold.