• NYTT TILBUD: Nå kan du overnatte i telt under åpen himmel i klatreparken også.

Kjersti Gram Lindstad i Gjesåsen klatrepark ønsker å tilby beboere på Sønsterud bofellesskap og Åsnes sykehjem til ei trivelig St.Hans feiring fredag 23. juni. Erik Lukashaugen holder konsert for de som kommer.

Etter at beboerne har feiret, så er det åpent for alle. Erik Lukashaugen holder ny konsert, og det blir åpnet for klatring samtidig.

For å få gjennomført feiringen for beboerne, kreves det litt frivillig innsats i tillegg.

- Vi har ordnet med transport, og vi har ordnet med kaffe og litt å bite i. Vi ønsker frivillige som kan følge de eldre, så det blir trygt og godt å være her i klatreparken og de får kommet seg ut på en liten tur. Hvis det er noen som ønsker å være med som frivillig, så er det bare å melde seg til klatreparken, sier Gram Lindstad. 

- mange har meldt seg, men ønsker flere

Opplegget for beboerne er fra ca klokka 15.00 til 17.00. Det er allerede flere frivillige som har meldt seg.

- Ja, vi har allerede 10-15 frivillige, men det er plass til flere. Vi har transport til rundt 40-60, og håper å få omtrent samme antall frivillige, sier Gram Lindstad.

Fra klokka 17.00 åpnes klatreparken igjen og det blir både grilling, konsert og klatring for de som vil.

- Grillen fyres opp og da blir det «klatreburgere» og «klatrepølser», i tillegg til potetsalat som er lagd av Solør-potet. Det er Gjesåsen grenderåd som hjelper til med dette. Så blir det ny konsert med Erik Lukashaugen. Det blir åpent for klatring fra klokka 17.00 også, og da er det smart og booke klatresele på hjemmesida vår på forhånd, forteller Kjersti Gram Lindstad i Gjesåsen klatrepark. 

Har du lyst til å bidra til at beboerne på bofellesskapet og sykehjemmet får en trivelig St.Hans feiring, så er det bare å ta kontakt med Gjesåsen klatrepark på Facebook eller deres hjemmeside