Navnet på gjengen er altså «Tre trevalige typer». 

- Navnet sa seg egentlig selv, med Rolf Arne Lie Holter, Kjell Erik Rostille og meg selv på scena samtidig! Dette blir en revy-forestilling som ikke har noe med Våler-revyen å gjøre, selv om vi også er med der. Dette gjør vi i «privat regi» og vi har hatt veldig lyst til å ha med Rolf Arne på det, sier Henning Myrer. 

Med denne gjengen samlet på ei scene, er vel sjansen for at det blir mye moro ganske stor. 

-  Det blir nok få seriøse temaer ja! Vi er tre karer som er glad i få folk til å le, så det blir nok også gjennomgangsmelodien, smiler Myrer. 

tviler på om det blir noen rød tråd

Tiden går fort til 1. juni og spørsmålet er om de er «i rute»?

-  Da det gjelder revy, er du aldri i rute - slik er det bare! En del ting er allerede på plass, noe jobber vi med i disse dager og så kommer det alltid på noe mot slutten. Vi tviler sterkt på om det blir noen rød tråd i revyen! Det nærmeste vi kommer en rød tråd, må være at vi skal få folk til å le. Vi jobber jo med manuset nå, men kjenner vi oss rett - kan det nok bli noe på ren improvisasjon på scena, ler Myrer og Rostille. 

Eileen Finstad skal også være med og sørge for god sang. 

- Ja, Eileen skal være oss og synge, og det er også mulig at hun blir med på mer enn det. Det er veldig bra å ha med ei så fin sangstemme i alt «tullballet» vi gutta skal drive med, sier Rostille. 

Billetter er snart tilgjengelige og det blir kun 2 forestillinger på Kommunelokalet i Våler. 

- Billetter ligger ute for salg på tikkio.no allerede. Billetter blir også lagt ut på Smedstuen i Våler og YX på Fæssa neste uke, forteller Myrer.