Sammen med seg på laget har de fått med seg Eileen Finstad som skal ta noen sanger og være det kvinnelige alibiet i forestillingen og Odd Arne Johansen som skal stå for det instrumentale.

- Forestillingen er nok nærmere en kabaret enn en revy, og har kommet istand mens vi har jobbet med den. Nå er manuset klart og vi øver for harde livet så vi er klare til helga, forteller Henning Myrer. 

- kjøp billett på forhånd

Det har gått bra med billetter, men det er fortsatt billetter å få kjøpt på både YX Braskereidfoss og på Esso Smedstuen i Våler.

- Det gikk veldig mange billetter tidlig, slik at vi måtte faktisk trykke opp flere som vi la ut slik at alle som ønsket å kjøpe på forhånd skulle ha muligheten. Det vil også være mulig å kjøpe eventuelle restbilletter i døra, men dette er ikke å anbefale da vi tror at dette kan gå mot utsolgt. Det er unummererte plasser i kommunelokalet, så vi oppfordrer folk til å komme tidlig for å få en god plass! smiler Myrer. 

Det blir også servering før forestilling og i pausa.  

- Når dørene åpner klokka 18.00 så står Nabo’n klar for å servere drikke til de som kommer. Her kan man kjøpe alt som er godt å drikke i varmen. De vil også åpne i pausen på forestillingen. Dette blir en lett sommerforestilling der vi håper at vi kan få folk til å dra på smilebåndet, ja til og med kanskje gapskratte, avslutter Henning Myrer i «Tre trevalige karer».