Mange liker å gå topptur, og de gleder seg helt sikkert over at årets topptursesong i Åsnes er i gang. Sesongen varer frem til 30. september, og det er 12 topper som kan besøkes i år.

- Årets toppturer går til Kariskjæret, Brattåsen, Hovelsåsberget, Elgklinten, Butteråsen, Gjesåsberget, Gjesåsen, Gøstatorpet, Kjølaberget, Skjeppåsen, Bashammeren og Myrmoen, sier Gunvor Husberg Aaslie.

Løypene vil bli merket med røde bånd, FYSAK-logo og røde piler. Postkasser med FYSAK logo henger ved veis ende eller langs løypa med klippetang, samt bok for registrering.

- Alle kan delta på toppturene. På klippekortene er det en egen rubrikk for barn fra 0 til 12 år. Disse er det også en egen trekning for, sier Husberg Aaslie.

Hovedpremie på 5.000 kroner

Man må ha gått minst 10 turer og ha fylt ut og levert klippekortet sitt, for å delta i trekning av hovedpremien på 5.000 kroner. Det ingen krav om besøk på ulike topper.

- Ansatte i PULS, Nittedal torvindustri, Solør videregående skole, Klubben, Grue Sparebank, Solør Renovasjon IKS og Åsnes kommune har en egen intern konkurranse for sine ansatte, sier Husberg Aaslie.

I løpet av topptursesongen vil det en gang per kasse bli lagt ut en overraskelse som et bevis på at du har vunnet noe.

- Den som finner dette i kassa kan ta med seg beviset og hente gevinsten på oppgitt adresse, forteller Husberg Aaslie.