Men som vi tidligere har sagt, fotball er ikke matematikk og Sander ønsker selvfølgelig å vise seg fra en bedre side i et lokaloppgjør. De fleste kamper mot Sander opp igjennom åra, har alle vært både jevne og tøffe. I vårsesongens oppgjør, vant Flisa 1-2 - i en kamp som like gjerne kunne endt med tap.

Flisa slo Gran med 3-0 borte på lørdag, kan du fortelle litt om kampen?

- Vi går ut i 100 og tar tak i kampen, etter planen. Skaper 3-4 gode målsjanser etter 7-8 minutter, og vi får ei scoring relativt tidlig - etter ca 20 minutter. Og da har vi fått kampen inn i vårt spor, vi er jo klart best i hele kampen. Spillerne har god mentalitet og vi vinner fortjent. Vi har 9-4 i målsjanser, men Gran var et brukbart fotballag. De var gode med ball, men vi var bedre enn de i begge 16 metere. Det var sterkt å vinne, Gran har vært et vanskelig lag å møte på Hadeland. Jeg er veldig fornøyd med gutta og veldig fornøyd med kampen i sin helhet, smiler Aasen.

- god respons fra spillerne

Spillerne responderte som du ønsket etter KIL 2 kampen?

- Ja, og det skulle bare mangle også! Vi gjør jo alle feilgrep, enten som spiller, person eller som lag. Men det gjør du bare én gang, så gjør du noe med det! Og det skjedde, man skal være helt på og nå har vi brukt opp den kvota for ikke å være til stede. Nå er det konkurranse om plassene, det er høy kvalitet på det vi driver med om dagen. Jeg er ikke bekymret, men vi må klare det igjen mot Sander, sier Aasen.

Sander er da neste motstander på SolørRadioen Arena på lørdag, det er jo i utgangspunktet en "enkel" kamp som fort kan bli vanskelig?

- Ja, det verste som finnes noen ganger, er tabeller. Alle leser tabeller, og det er ingen vits å si at du ikke skal lese den. Alle ser at Sander har 4 poeng, og vi per i dag leder serien. Men vi skal være fryktelig klare over at da vi spilte borte mot Sander og vant 2-1, men på slutten av kampen har de to store sjanser og kan fint få 2-2. Sander er et lokalt lag, de er et lag med full guffe i alle kamper. De jobber så svetten renner, men vi er et bedre mannskap. Vi er bedre enn de på mye, men vi må være 100% på og vi skal ikke én gang til slippe oss ned. Vi er på hjemmebane og vi skal vise at det vi viste mot KIL 2, det er ikke vår identitet og det skal ikke det skje igjen. Vi skal vise oss fram for folk som kommer, og vi skal vise oss fram for oss selv. Det er stolthet og da forventer jeg ekstremt høyt tempo og at vi klarer å utnytte Sanders svakheter og vise fram våre styrker. Da skal vi ta Sander hjemme, men vi skal være klar over at de har en voldsom motivasjon til denne kampen og dette ikke blir lett. Jeg vet bare at det blir en tøff kamp, som vi må klare å stå i mot på. Vi skal være på, lover Stian Aasen.