Tonje Enkerud har nå mange sesonger bak seg i Storhamar-drakta, og har også flere ganger tidligere vært tatt ut til landslagssamling. Men etter en skadeperiode fra påske til august, var det nok ekstra moro denne gangen. 

- Jeg fikk en rift øverst i hamstringen, helt øverst i festet mot rumpa. Jeg ble tatt ut av håndballen i påsken, og jeg ble med igjen for fullt i starten av august. Det var veldig gøy å få sjansen igjen på landslaget og at jeg begynner å komme tilbake der jeg var før skaden, sier Enkerud.

Samlingen for rekruttlandslaget er i Sarpsborg fra 27.september til 1.oktober, og det skal spilles to treningskamper mot rekruttlaget til Frankrike. 

Serien er allerede i gang for klubblaget Storhamar, og med forsterkninger som blant annet Heidi Løke og keeper Alma Hasanic Grizovic fra Larvik, er de tippet helt i toppen. 

- Vi har startet med 2 seire, men sesongen kom kanskje litt for fort, for vi har fortsatt en del å ta tak i. Det viktigste er 4 poeng i de to første kampene og nå blir det viktig å bygge videre. Målet vårt for sesongen er selvfølgelig medalje, og mitt mål er å være en stabil spiller gjennom hele sesongen og at jeg skal bli litt tøffere i hodet, sier Tonje Enkerud.