• DUMDUM BOYS: Fredag er det Dumdum Boys som blir headliner (Foto: Agnete Brun).
  • ARRANGMENTSANSVARLIG: Henning Myrer er ansvarlig for arrangementet, og under årets Trestokkfestival åpnet han det hele fra scena.

Neste års Trestokkfestival, som skal gå av stabelen 2-4. august, er allerede godt i gang med planleggingsprosessen. Fredagens «headliner» er allerede sluppet, det er Dumdum Boys som er trekkplasteret. Nå er det også klart hvem som kommer på lørdagen.

- Det blir CC Cowboys! Vi mener at vi med disse band-signeringene vi har gjort så langt, viser at vi mener alvor med våre planer om at vi vil lage Norges råeste festival, i løpet av de kommende årene. Med signeringen av både Dumdum Boys og CC Cowboys som headlinere på fredag og lørdag, så er vi godt på vei, sier en fornøyd arrangementsansvarlig Henning Myrer. 

- kjempebra musikk hele helga

Det er ganske frisk satsing?

- Ja, vi satser friskt, og dette er «bare» 2 av mange artister som skal spille på Trestokkfestivalen neste år. I tillegg har vi allerede booket Queen Machine, som er et kjempebra Queen-coverband fra Danmark, og vi har også White Dominos, også fra Danmark, de er i vårt eget management. Det blir rett og slett kjempebra musikk hele helga, sier Myrer. 

Årets festival var den første, og tilbakemeldingene har vært gode. 

- Arrangementsmessig er vi veldig fornøyde med måten vi gjennomfører arrangementet på, med både sikkerhet, logistikk og kundetilfredshet. Vi har fått utelukkende positive tilbakemeldinger, og vi har fått noe konstruktiv kritikk, som vi jobber med nå for å gjøre det enda bedre til neste år, sier arrangementssjefen. 

- kommer flere store navn

Det er store norske navn som nå er sluppet som «headlinere» fredagen og lørdagen, men det kommer nok noen store utenlandske navn også. 

- Vi har med oss Mika Vandborg som «sirkusdirektør», og han har et veldig stort nettverk i Danmark spesielt. Både White Dominos og Queen Machine er jo fra Danmark. Jeg tror ikke vi kommer til å slippe noen store internasjonale artister ennå, men at det kommer noen store navn snart, det kommer det til å gjøre, avslutter arrangementsansvarlig Henning Myrer i Trestokkfestivalen.