• NOE EGET: I det nye lokale vil det være separat avdeling for Solør naprapati.
  • FLYTTER KONTORET: Tagyourshoes har i dag kontor og showroom på Solør Næringshage. Nå flytter de til inn i nye lokaler i Kaffegata.

Tagyourshoes åpnet dørene hos Solør Næringshage i 2013, og har hatt kontor der siden. Luisa Arango har flere ganger stått på stand i Kaffegata, og opplevd positive tilbakemeldinger. 

- Når vi har hatt «pop-up-shoper» og ulike stander har vi opplevd masse positive tilbakemeldinger, og små hint på at de ønsker oss i gata. I dag har jeg kontoret mitt på Solør Næringshage, men føler det er på tide å få mitt eget lokale nå, sier Arango.

Tagyourshoes vil fortsette sitt fokus på netthandel, understreker Arango. Konseptet bak flyttingen er å vise andre at det går an å være to helt forskjellige bedrifter under samme tak. 

- Vi er to småbedrifter som ønsker å samarbeide med utgiftene for ett lokale, og vise at på små steder må bedriftene hjelpe hverandre. For meg som starter en helt ny bedrift, så kan det være litt ensomt å starte alene i et lokale, men nå får vi et samhold mellom oss, sier Emilie Nohr Kokkin. 

Flyttet hjem og skapte egen arbeidsplass

Nohr Kokkin er opprinnelig fra Kjellmyra, men flyttet til Oslo for å ta utdanning. Videre har hun utdannet seg innen naprapati i Stockholm, og nå har hun flyttet hjem til Solør. 

- Jeg ønsket å flytte tilbake til Flisa og starte opp noe helt eget. Jeg kjente Luisa fra før, og har lært mye av henne når det kommer til å starte egen bedrift. Vi håper at dette samarbeidet vil inspirere flere til å starte opp i Kaffegata, sier Nohr Kokkin.

Samarbeidet mellom disse to bedriftene falt veldig naturlig forteller Nohr Kokkin.

- Det vil være vanlige åpningstider hos både Tagyourshoes og Solør Naprapati, men jeg vil være her kun tre dager i uka i starten, sier Nohr Kokkin.