Mesterskapet gikk ikke like bra som ønsket for Frank Hansen og Tobias Rønning som deltok i Greencup i skeet i Todi i Italia denne helga, men likevel var det en opplevelse å få være med.

- Jeg skjøt 110 av 125, og Frank 113 av 125. Ingen av oss var fornøyde med det, sier Tobias Rønning på telefon fra Italia.

Begge bruker å hevde seg vesentlig bedre enn dette, og det var nervene som tok Tobias.

- Hele konkurransen startet dårlig, og helga ble ødelagt fra første stund. Nå må jeg nok trene på å skyte litt mer med folk rundt meg, for det var nervene som gjorde at jeg skjøt så dårlig, sier Rønning.

Håper på EM

Selv om det ikke ble noen pallplassering på Hansen eller Rønning ser de nå fremover til nye mesterskap. Rønning håper å bli tatt ut til EM som arrangeres i Lonato i Italia siste helga i juni.

- Miljøet rundt skeet er stort i Italia og Kypros. Jeg har skutt såpass bra tidligere at jeg bør være kvalifisert, men dette er ikke avgjort enda. For å bli vurdert må en skyte bedre enn 114, og det har jeg stort sett gjort, sier Rønning.

Dersom han ikke blir tatt ut til EM er det et nederlag, men samtidig er det litt positivt også.

- Det er jo tross alt SolørMart'n den helga. Jeg gikk glipp av mart'n i fjor også, men blir jeg ikke tatt ut til EM i år får jeg da i hvert fall med meg mart'n, smiler Rønning.