• STO I KØ: Rundt 20 personer sto i kø da dørene ble åpnet fredag. Det er ventet godt besøk i løpet av helga.
  • SMART: Roar Ansethmoen la kjapt merke til kontaktene ved sittebåsene. Her kan folk lade telefoner og annet mens de er på pubbesøk. - Smart, sier Ansethmoen.
  • STOR BAR: Utvalget i baren er svært bra, og slår fint flere store utesteder i byene rundt oss.

Omlag 20 personer hadde møtt opp utenfor da Dogans Sportsbar skulle åpnes offisielt fredag kveld. Etter åpningen strømmet flere til, og med trioen fra Torgeir & Kjendisene på programmet fredag og lørdag kveld ligger det an til en skikkelig utelivshelg på Flisa.

Klipte snora

Ordfører i Åsnes, Ørjan Bue, foretok den offisielle åpningen av sportsbaren. Det gjorde han ved å klippe snora, og han benyttet anledningen til å takke familien Dogan.

- Alt dere tilfører Åsnes er helt topp. Dere driver nå tre viktige steder for oss, og jeg er veldig glad for at dere vil satse her. Det betyr mye for oss, sa Bue.

Familien driver fra før også Folkets Steakhouse og Kaktus. Det er nå mange år siden Åsnes har hatt et utested på samme måte som Dogans Sportsbar. Med langåpent fredag og lørdag, og i tillegg åpent flere dager i uka når det vises idrett vil stedet tilføre Flisa noe helt nytt.

- Vi husker alle den gangen noen hadde ramponert uteområdet ved Kaktus. Som ordfører spurte jeg meg selv hva jeg kunne gjøre for å bidra etter det. Da jeg kom dit ble jeg veldig glad for at så mange andre tenkte det samme. Vi har blitt veldig glad i dere, og setter pris på tilbudene dere gir oss, sa Bue.

Kjellmyra-drakta var med

Da Liverbirds Solør åpnet sine klubblokaler på Sundmoen i sin tid var det Bue som sto for den også. Den gangen klippet han snora med Kjellmyra-drakta på. Slik ble det nå også.

Lokalene er store og fine, og har mange detaljer det er verdt å legge merke til. De mange TV-skjermene gjør at det er mulig å følge med på idrett alle steder i lokalene. Roar Ansethmoen la imidlertid merke til enda en detalj.

- Se, her er det kontakt til å lade telefonen. Det var jo kjempe smart, sa Ansethmoen, og pekte til kontaktene som var plassert ved alle båser.

Han bemerket også at utvalget av øl var stort. Faktisk større enn de store pubene han har vært på i Hamar og Oslo.