Prosessen for å hente en kvalifisert god fotballtrener i vårt distrikt, byr på stadig større utfordringer. 

- Det er helt klart ikke enkelt nei! Vi har et forholdsvis nytt lag på gang neste år, og vi har vært på utkikk etter en trener som vil skape litt blest, entusiasme og ikke minst ta vare på de unge spillerne våre. Vi har søkt ganske bredt for å finne den rette kandidaten, og nå er det endelig klart at Svein Jota skal trene Flisa fotball i 2018, sier en fornøyd Erik Holtet i Flisa fotball. 

velkjent fotballnavn

Svein Jota er et velkjent navn i fotballmiljøet i vårt distrikt. 

- Svein har spilt 14 sesonger for Nybergsund i forskjellige divisjoner, og han har vært spillende trener i 11 sesonger for Stange. Han har trent Ottestad, Fart og nå sist Fart damelag i 1. divisjon. Svein Jota er en en meget dedikert trener, som gir 100 prosent som han også gjorde på fotballbanen, smiler Holtet. 

Hva ønsker dere å oppnå med Svein Jota som trener for Flisa fotball?

- Svein er først og fremt en god trener! Han er også en god motivator og vi tror vi kommer til å nyte godt av det i det generasjonsskifte vi nå er inne i. Vi har en fin blanding med unge gutter og litt mer erfarne spillere som kjenner Svein fra før. Vi mener vi har funnet den optimale miksen med Jota, Kristen Ommang-Engen og Øyvind Damhaug som også er med i trenerteamet, forteller Holtet. 

- svein er ivrig etter å komme i gang

Tiden etter at sesongen er ferdig, er som regel ganske hektisk når det gjelder spillerlogistikk. 

- Den siste tida har vi prioritert treneravgjørelsen, men vi jobber også for fullt med nye spillere. De neste 14 dagene vil det avklart en del overganger, og vi tror at Svein kan få med noen nye spillere også. Nå da treneren er klar, er det også «enklere» å få avklart nye spillere. Svein er ivrig etter å komme i gang, men det skjer jo ikke så mye framover nå mot jul. Jeg regner med at han blir med Flisa under turneringa i Åsneshallen 2. juledag, sier Holtet. 

Det blir mye nytt i Flisa fotball neste sesong, nytt trenerteam og en del utskiftninger i spillerstallen. 

- Det blir jo på en måte en litt ny start, men samtidig er det mange av de etablerte spillerne som er med videre. Vi har også veldig mange bra unggutter som er på gang, så vi er optimister og tror dette skal bli bra, sier Erik Holtet i Flisa fotball.