Sist Anders Trongaard slapp musikk på Spotify var det en hyllest til bestefaren sin. Denne gangen er det en låt som er laget i samarbeid med Anita Lindberg, og låta heter «Unikt».

- Anita spurte meg om jeg kunne tolke hennes syn på livet sammen med sin mann. Jeg startet å skrive på vanlig vis, og brukte ordet tungt. Men Anita mente ordet var feil, og at det heller burde være unikt. Det vokser på meg enda, og unikt er kjempefint. Det er artig å ha noe som skiller seg litt ut, sier Trongaard.

Låta ble sluppet på Spotify 12. juli, og mottakelsen har så langt vært kjempegod både lokalt og nasjonalt. Blant annet har spillelista «Morgenkaffe» plukket opp låta.

- Det kom en e-post fra Spotify om at låta var lagt til i spillelista. Så tenkte jeg ikke noe mer over det, før det slo meg at jeg kjente til lista. For «Morgenkaffe» har over 180.000 følgere. Det er veldig bra til å være i Norge. Mange i Sverige og USA har også hørt låta, sier Trongaard.

Spillelistene «Slow Down» og «New Release Friday Norway» plukket også opp låta på lanseringsdagen.

- Tidligere har jeg skrevet en del musikk sammen med andre, men det har sjeldent klaffet så bra som her. Det er veldig hyggelig med alle de gode tilbakemeldingene, sier Trongaard.

Låta kan du høre på Spotify: