• POPULÆR: Bjørnulf Lie gjør stor suksess som Trubadur Bayer. Arrangørene står i kø for å hyre han inn, og Lie må takke nei til mange jobber.

For Støa Camping på Braskereidfoss har det vært en travel sommer, og minidansegallaen 5. august med Lasse Johansen og Tore Halvorsen ble en kjempesuksess.

Lørdag kveld blir det nytt arrangement på Støa Camping, og Lisbet Frisendal er glad for at Trubadur Bayer tar turen. Bak Trubadur Bayer står Bjørnulf Lie fra Åsnes, og spillejobbene står i kø for trubaduren som gjør stor suksess.

- Han er kjempeflink. Jeg kjenner til han litt fra før gjennom Johnsons Company. Nå har han spilt seg opp som trubadur, og jeg gleder meg veldig, sier Frisendal.

Hun er glad for at lokalbefolkningen er flinke til å stille opp på campingarrangementene, og kan også melde om bra interesse utenfra.

Hyttene er fullbooket

- Campingplassen blir aldri full. Vi har så mye plass at det går nesten ikke, men hyttene er fullbooket til kvelden, sier Frisendal.

Når det er sagt er hun sikker på at belegget på campingen kunne vært enda større dersom skiltingen var i orden.

- Det mangler skilting inn på campingplassen fra begge sider av elva, og jeg er helt sikker på at vi kunne hatt dobbelt så mange besøkende om folk hadde funnet oss. Dette er en prosess vi skal jobbe videre med i høst for å få i orden, sier Frisendal.

Men først gleder hun seg til lørdagens festkveld med Trubadur Bayer.