Even Mellum Jondahl, Tony Skjevik fra Dulpetorpet og Victoria Vinje fra Våler har laget russelåta «Supernova» for en russegjeng fra Bodø. Låta har blitt svært godt mottatt, og ligger nå faktisk an til å vinne konkurransen Årets Russelåt.

Gir premien til Kreftforeningen

Vinneren av årets russelåt får en pengepremie på 20.000 kroner, og russegjengen har bestemt at denne pengesummen skal gå til Kreftforeningen om de vinner.

- Det er skikkelig kult og helt uventet. Vi har mobilisert ganske mye på nett, og prøvd og reklamere for å få låta ut. Låta har nok skilt seg ut, sier Victoria Vinje.

For mens de fleste russelåter handler om å hoppe i sengehalmen og bælme alkohol, gjør ikke denne låta det.

- Russetiden handler om å ha det artig med venner og å få minner for livet. Det er mye en kan skrive om det, og jeg håper at denne låta kan sette et godt eksempel for andre russelåter i årene som kommer, sier Vinje.

A-listet i Bodø

Låta har vært A-listet på Radio 3 Bodø i tre uker, og har blitt ekstremt populær der oppe. Nå venter Vinje og Skjevik spent på dommen som faller natt til torsdag. 

- Vi håper selvsagt på seier, og at mange vil fortsette å stemme på oss, sier Vinje.

For å stemme på låta sender du LÅT2 til 2030. Det koster 5 kroner pr. melding. Avstemningen kan du følge direkte på Russelaat.no.