• GOD STEMNING: Mange kom for å høre Lasse Stefanz på Skansen fredag. Bandet er mest sannsynlig Skandinavias mest kjente danseband.
  • GOD STEMNING: Mange kom for å høre Lasse Stefanz på Skansen fredag. Bandet er mest sannsynlig Skandinavias mest kjente danseband.
  • STARTET TIDLIG: På campingområdet var det mange som startet festen tidlig fredag ettermiddag.

Fredag kveld stod det som mest sannsynlig er Skandinavias mest kjente danseband, nemlig Lasse Stefanz på scenen på Helt Ville Dager, på Skansen. Bandet fra Sverige dro mye folk til arrangementet. 

- Det blir full fest, og allerede nå ser det veldig bra ut med forhåndssalget av billetter. Vi har solgt nærmere 1200 billetter på forhånd totalt. I tillegg er det mange som ikke har kjøpt billett enda, men vi er sikre på at det blir mye folk, sa Knut Arne Gjems, i Gjesåsen Grenderåd, fredag ettermiddag.

1300 HAR KJØPT PÅ FORHÅND

Like før festen begynte hadde antall forhåndssolgte billetter steget til over 1300. Også campingplassen ved siden av området er fylt opp av blide og festglade mennesker, fra fjern og nær.

- Vi vet at det kommer folk helt fra Skåne i Sør-Sverige for å høre på dem.  Vi har store forventninger. Dette er Scandinavias mest kjente danseband som nå spiller i Solør. Det er utrolig kult, smiler Gjems.

Sjekk vår bildespesial øverst i saken. SolørRadioen og iSolør.no følger Helt Ville dager tett. Radioen sender direkte fra årets dager mellom 10 og 14 på lørdag.