For Puls Flisa er det viktig å støtte opp om kreftforskning, og derfor ønsker de lørdag å samle inn 48.000 kroner gjennom å arrangere en åtte timer lang sykkeløkt.

De inviterer bedrifter, idrettslag, lag, foreninger, vennegjenger, skoleklasser og nærsagt alle til å være med. Opplegget fungerer slik at folk stiller med team som kjøper sykkelsete i åtte timer for 1.200 kroner. Det eneste kravet er at sykkelen må gå i åtte timer. Hvor mange som bruker sykkelen er opp til det enkelte teamet.

- Vi starter klokka 08.00 og holder på til klokka 16.00. Vi utfordrer alle til å bli med og støtte opp om denne viktige saken. De som ikke har lag fra før kan få satt sammen ett av oss, sier Lisbet Engemoen, som er senterleder på Puls Flisa.

Mange berørte

Mange av lagene som er påmeldt har åtte personer i teamene. Det betyr at de sykler én time hver. Et annet team består for eksempel av kun to personer, og det betyr at de to skal sykle fire timer hver.

- Alle er berørt av kreft på en eller annen måte. Her kan folk støtte opp om saken, og samtidig få ei bra treningsøkt, sier Engemoen.

Foreløpig ligger de litt dårlig an til å klare 48.000 kroner lørdag, men Engemoen er optimist.

- Jeg håper flere vil bli med og at vi skal klare dette. De som ønsker å støtte saken uten og sykle kan selvsagt også gjøre det, sier Engemoen.

De som ønsker å bli med på den spesielle sykkeløkta kan ta kontakt direkte med Puls Flisa og melde seg på der.