Tidligere i uka spilte Flisa fotball midtukekamp mot Elverums A-lagsreserver og beste juniorspillere.

- Noen jobbforfall og dårlige værforhold gjorde at vi ikke fikk det utbyttet vi var ute etter. Elverum var gode i det høye presset, og kombinasjonsspillet deres satt bra, det kombinert med store avstander, noen personlige feil og få spillere som hadde spilt sammen før gjorde at det til slutt ble 6-1 til Elverum. Det gledelige var at 2004-modell Sifa Noori scorte Flisas mål. Når det gjelder stallen så er den i grei rute, vi er i stand til å utfordre de beste lagene på nivået når vi greier å samle de beste spillerne til kamp. Det er fremdeles plass til noen ekstra spillere til 2. laget, og kommer det inn yngre spillere der som viser god utvikling eller eldre spillere som kommer tilbake på ett godt nivå skal også de få utfordre spillerne med spilletid på A-laget, konkurranse er viktig, sier trener Ole Rimmereid. 

På svensketur

I helga var Flisa fotball på treningsleir i Karlstad i Sverige. Det endte med en sterk 0-9 seier mot FBK Karlstad 2. 

- 13 mann tilgjengelig gjorde at det ble litt rokkeringer i laget og at det ble mye spill på alle. Fra start var det jevnt, og FBK2 kunne tatt ledelsen da de kom alene med keeper, men Truls Frogner hindret det med en god redning. Vi tok gradvis over, og etter rundt kvarteret scorte vi 2 kjappe mål ved Simon Aune og Sindre Pedersen. Derifra og ut hadde vi full kontroll, med unntak av noen korte perioder det ble litt stor strekk i laget. Sindre Pedersen ble kampens matchvinner med 4 mål, i tillegg til 1 assist. Simon Aune noterer seg også for 3 målpoeng (2 mål og 1 assist) fra midtbaneposisjon. Forsvaret har bra kontroll, er presise i pasningsspillet, bidrar offensivt og kyniske når de må. Jevnt solide prestasjoner over hele fjøla, noe som nesten bare skulle mangle når man vinner med 9 mål! Ungguttene markerte seg også, Sebastian Østensen og Oliver Enger scorte sine første mål for A-laget, mens Oliver Sandberg hadde 2 assists og Noa Mathisen 1 assist. Med på tur var også Erik Nymoen som vi håper å få med oss fast etterhvert. Kom godt overens med resten av laget, og ikke minst en veldig god spiller, sier Ole Rimmereid. 

KAMPFAKTA: 

FBK Karlstad 2 - Flisa fotball 0-9 (0-3)

0-1, Simon Aune (14) 0-2, Sindre Pedersen (16) 0-3, Sebastian Østensen (26) 0-4, Sindre Pedersen (48) 0-5, Sindre Pedersen (55) 0-6, Torkil Moberg (63) 0-7, Sindre Pedersen (70) 0-8, Oliver Enger (71) 0-9, Simon Aune (86)

Flisa fotball (4-3-3): Truls Frogner - Marcus Bjørnerud, Simen Nordli Ruud, Torkil Moberg, Jørgen Aaserud - Simon Salen Aune, Erik Nymoen (Oliver Enger, 45), Oliver Sandberg - Kristian Skolegården (Noa Mathisen, 34), Sebastian Østensen, Sindre Fjellberg Pedersen.