Svært mange er tilknyttet NAF Motorsport Vålerbanen, og lørdag kveld var det deres tur til å bli hedret for innsatsen de har gjort gjennom året. I forbindelse med premieutdelingen ble det delt ut 71 medaljer, 61 priser og 64 blomsterbuketter.

- Dette har vært helt enormt. Vi var over 80 påmeldte til premieutdelinga, og i tillegg hadde vi aktiviteter på dagtid, sier Laila Tyskeberget.

Aktivitetene skjedde nettopp på NAF Trafikksenter Vålerbanen, og utøverne som ellers må presse egne ferdigheter for å prestere kunne denne dagen tenke litt mer lek og moro.

- Det er morsomt å se alle medlemmene som kom for å kjøre forskjellige ting. Vi hadde aktiviteter både ute og inne, og det var en veldig fin oppladning til denne premieutdelinga, sier Tyskeberget.

Under kvelden i Kommunelokalet fikk hun veldig ros for innsatsen hun gjør for NAF Motorsport Vålerbanen. Tyskeberget har vært tilknyttet Vålerbanen i 25 år, og ser på anlegget som sitt andre hjem.

- En del jobb med dette blir det, og det morsomste og viktigste arrangementet gjennom hele året er nettopp denne premieutdelingen, sier Tyskeberget.

Sindre var yngst

Det var mange lokale førere som fikk medaljer og heder for sin innsats gjennom året. Én av de var 12 år gamle Sindre Trøyterud fra Våler. Han var forøvrig den yngste deltakeren på arrangementet.

- Jeg fikk medalje i crosscart og synes det var kjempeartig. Mange sammenligner crosskart litt med en oppgradert versjon av gocart, og det går mye fortere. Det raskeste jeg har kjørt på bane med min er 100 kilometer i timen, sier Trøyterud.

Han innrømmer at det kiler litt ekstra i magen med slike hastigheter.