• POPULÆR: Maskoten Turbo var populær for de minste.

Det ble en fin og aktiv dag for de mange frammøtte i Idrettsparken på Kjellmyra på søndag. 

- Sola tittet frem og varmet oss litt, det var ca 5-6 kaldegrader. Små og store koste seg ute, de var i akebakken, på den nypolerte skøytebanen og noen hadde med ski. Så mye latter og glede på hele gjengen! Takk til dere som hadde fikset så fin skøytebane, akebakke og skiløyper, sier en fornøyd leder. 

- falt i god smak

- Maskoten vår Turbo ville også være med på «Kom deg ut - dagen», så han var med å akte, rullet seg rundt og pratet med barna. Turbo koste seg kjempe masse og han syntes det var så utrolig gøy at så mange var med på dagen. Han gleder seg til å se dere ved andre anledninger, fortsetter hun. 

- Vi hadde bål på 2 plasser hvor folk kunne varme seg og grille pølser. Kiwi var med å sponset med frukt og det gikk en god del frukt. Vi i DNT hadde bakt sjokoladekake som vi gav ut og dette falt i god smak. Kiosken hadde også oppe så de som ville Kunne kjøpe noe der om de ville, sier Torpen Sæther. 

- takk til alle som var med

Både store og små møtte opp i Idrettsparken på Kjellmyra. 

- Etter opptelling så ble det registrert 57 barn og 65 voksne, og jeg vet det var noen som ikke hadde registrert seg - så vi plusser på 10 på hver så vi kan si 67 barn og 75 voksne. Alle barna fikk et sitteunderlag med Barnas Turlag-logo på, og da det var tomt gikk vi over til kopper. Det var flere som fikk kladdebok, og mange hadde husket på å ta med den de hadde - så de fikk stempel i boka for oppmøte. Tusen takk til alle barn, foreldre/foresatte, besteforeldre og andre som var med å gjøre «Kom deg ut - dagen 2019» super! avslutter en fornøyd Ann Silje Torpen Sæther.