• SUKSESS: Campingområdet ved Skansen var nesten fullt av campingvogner under årets utgave av Helt Ville Dager. Stemningen var god også her.

Helt Ville Dager på Skansen i slutten av mai ble en kanonsuksess. Arrangementet gikk med et betydelig overskudd, og det blir nye dager neste år.

Bak sto velforeningene i Gjesåsen, Kjellmyra IL og Gjesåsen Grenderåd. I forrige uke hadde de evalueringsmøte, og det var lite å pirke på.

- Det er bare å reservere den siste helga i mai neste år. Da blir det nye dager, og med noen forbedringer. Morsomt er det at samarbeidet mellom velforeninger, grenderåd og idrettslag ble dratt frem som noe helt særegent. Alle gikk for full musikk, og hadde de ikke gjort det hadde vi heller ikke kommet i mål, sier Thor Arnstein Berg,

Han går for et nytt år som leder for festivalen, og forteller at området vil bli litt komprimert neste år.

- Vi må få til et bedre opplegg rundt markedsplassen, og har også fått litt tilbakemeldinger på at det burde ha vært mulig å ta seg en øl til jugarstevne. Men til å være første året er konklusjonen at vi er rimelig bra fornøyd, sier Berg.

Bruker overskuddet neste år

Overskuddet fra årets utgave av Helt Ville Dager skal brukes til å utvikle festivalen neste år.

- Da vi dro i gang dette inngikk vi som arrangerer det en toårig avtale. Det skal ikke fordeles noe overskudd før vi har arrangert det i to år, men mindre det var en unison enighet om å droppe år to. Det var ingen som var i mot å arrangere et år til, og derfor blir det slik, sier Berg.

Neste år ønsker de å få til mer aktiviteter for de minste på dagtid, og det skal satses mer på lokale råvarer.

- Knut Arne Gjems kom med noen ville ideer i slutten av møtet, sier Berg, uten å ville røpe noe mer.