• RINGEGENERAL: Emil Rundberget fra Sparebank1 Østlandet, var ansvarlig for årets ringestafett.

Som i fjor var det samlet en gjeng for å ringe rundt til bedrifter i Åsnes, for å samle inn penger til TV-aksjonen, som i år går til UNICEF. 

Emil Rundberget fra Sparebank1 Østlandet, ledet ringestafetten på rådhuset på Flisa. 

- Det har gått kjempebra! Vi har ringt til bedrifter i Åsnes kommune, og givergleden er meget stor, sier en fornøyd Rundberget. 

Målet var å slå fjorårets bidrag, som var på drøye 60.000 kroner.

- Den slår vi med god margin i år, foreløpig er summen på 95.000 kroner! Men har vi ikke ringt din bedrift i dag, så ta gjerne kontakt med meg - så ordner vi det, smiler Rundberget. 

- gledelig overrasket over givergleden

Ringegjengen har blitt positivt overrasket over responsen fra sine medbedrifter i Åsnes. 

- Ja, den er kjempepositiv! Vi har ikke fått et eneste nei, og jeg er gledelig overrasket over den store givergleden. Vi er en gruppe på 7-8 personer som ringer rundt, noen har tid til en time, mens andre ringer rundt i flere timer, forteller Rundberget. 

Ringestafetten tirsdag var til bedrifter i Åsnes, mens på søndag er det muligheter for privatpersoner å bidra til årets TV-aksjon, som altså går til UNICEF. 

- Ja, på søndag er det den «vanlige» TV-aksjonsdagen, med bøssebærere over hele distriktet og selvfølgelig hele landet. Du kan også følge med NRK på kvelden, og se bidraget fra Åsnes kommune. Vi oppfordrer alle til å ha kontanter klare, men du kan også gi via Vipps til årets TV-aksjon, forteller Emil Rundberget.