• BADING: I sommervarmen var det godt med et bad eller sju.

Årets Sommercamp i regi av Med hjerte for Solør, ble sponset av A2 Media og Skogen Group lånte ut hele sin plass gratis hele uka. 

- Mandagen startet med at vi grillet, ble kjent, og ble enig om hvem som skulle sove hvor. Ellers spilte vi bare spill, så film, tegnet og koste oss. Det var med 6 barn og 12 voksne på årets camp. Tirsdag var vi på Bowlinghallen Solør, hvor vi bowlet og spiste. Onsdag hadde vi skytekonkurranse, premiering av alt ifra beste skytter/ beste fisker til campens beste klemmer. Alle barna har fått premie for noe, premiene ble gitt av Andre siden av speilet og Norli, forteller Linn Lie Bekken. 

Innholdsrik uke

Torsdag var det klart for tur til Gjesåsen klatrepark. 

- Omtrent halvparten av unga var i klatreparken, mens de resterende reiste på Baksjøen for å bade da de ikke orket å klatre i varmen. Senere fikk vi servert filippinsk mat av 2 av damene her som er derfra. Torsdag var siste fulle dag, så på kvelden ble det film, godis, brus og «kino». Alle reiste hjem etter lunsj fredag, etter ei fin og innholdsrik uke med fint vær, smiler Lie Bekken.

- Vi er slitne, svette, litt solbrente men også ekstremt glade og takknemlige for å ha hatt en så fin uke med masse klemmer, latter og glade mennesker, avslutter Linn Lie Bekken fra Med hjerte for Solør.