Det var 1. mai at årets stolpejaktsesong startet på Flisa, og Erik Aagaard i orienteringsgruppa i Kjellmyra IL kan melde om stor interesse så langt. På Flisa har det derimot dukket opp uforutsette problemer.

- Det viser seg at en stolpe er stjålet, mens to andre er revet ned og flyttet på. Disse to er satt opp igjen, og vi skal erstatte den stjålne stolpen onsdag kveld, sier Aagaard til iSolør.no.

For ordens skyld handler altså stolpejakten om å finne stolpene for skrive ned koden eller scanne QR-koden. Å ta med seg stolpen hjem er altså ikke en del av jakten.

- Vi hadde vel ikke regnet med at noen skulle ta med seg stolpene hjem. Men det er stor interesse for stolpejakten, og det er veldig stas. Sesongen pågår til langt ut i oktober, sier Aagaard.

Når sesongen er over vil det bli trukket ut premier blant de som har registrert seg. Finner du alle 15 postene på Flisa og alle 10 postene på Kjellmyra har du 25 lodd i trekningen. Blant premiene finner vi månedsabonnement på Victus og Puls. En del andre spreke premier er også på plass.

- Bli med på stolpejakt, men la stolpene stå igjen, smiler Aagaard.