• GLEDER SEG: Bjørn Vidar Sletten i Hof vel inviterer til revy på Hof samfunnshus lørdag 21. oktober.

Støllene skal på turnè i Glåmdalskommunene fra 18. oktober til 5. november.

- Støllene Nils Oscar Ottesen, Trond Eng, Øyvind Aa. Henriksen og undertegnede har atter vrengt sine lett forskrudde hjerner, og ut tyter et krogshow med nye og gamle figurer - tre lokale nisjeprester, klønete cowboyer og gubber med vedsjuke trer inn i rekkene til Arnljot Teppen, Harry frå skogen, Thorvald Emil Smakadalen, Peik Reidar Gnu, Berit og til og med Eda-Pelle, som feirer 30 år som artist i år. Åse Lukerstuen tar seg av det produksjonstekniske, forteller Øivind Roos. 

Nå har Støllene gått inn i kompaniskap med Teater i Glåmdal og «kommer ridende til der du bor» med årets store sommershowsuksess.

- Det mest spennende i Solør på denne runden er jo innvielse av ny scene i Bergesida i Våler. Showet heter for øvrig «Fire støller rider igjen», og har et visst «kåbbåitema», kan du si! Men det blir jo mest vås og sprøyt, selvfølgelig! sier Øivind Roos. 

ny scene i våler

Nytt for året er altså en ny scene i Bergesida i Våler. 

- Ja, det blir altså ny scene på Halvorseth. Arne Idar Grandal er vår mann der, og vi får håpe han har begynt å snekre da! Ellers er det alltid gøy å spille på Tanken, på Grinder og i Hof. Det blir pubkvelder noen av plassene, eller det heter kanskje saloon-kvelder i dette showet? undrer Øivind Roos. 

Hof samfunnshus og Hof vel får besøk av Støllene også denne gang. 

- Vi får besøk av Støllene for 3. gang på 3 år! Første gangen var det helt knadd i samfunnshuset, med rundt 230 på plass, mens det i fjor var rundt 100 som kom. Støllene har likt seg veldig godt hos oss, og vi forventer fullt hos og stormende jubel, det gjør vi alltid når det er revy! Revy slår alltid godt an og denne gjengen er jo utrolig morsomme, sier Bjørn Vidar Sletten i Hof vel. 

 Alle forestillingen starter klokka 19.30, unntatt i Våler - der starter det klokka 18.00. 


Fredag  20. oktober    - Tanken på Svullrya
Lørdag  21. oktober    - Hof samfunnshus
Søndag 22. oktober    - Bergesida grendehus, Våler (NB: Klokka 18.00!)
Fredag   3. november - Samfunnssalen, Grinder

Det er ikke noe forhåndssalg av billetter denne gang.

- Billettene koster 250 kroner ved inngangen, fra 1 time før forestilling. Du kan betale kontant eller bruke VIPPS, sier Øivind Roos.