Det bygges på Flisa som aldri før. Ett leilighetskompleks på Nedre Kjølen er i ferd med å reise seg, og et andre et på gang.

Samtidig er 17 leiligheter solgt i Blomsterparken, og byggingen starter i mai måned. Altså er det tre leilighetskomplekser på gang samtidig i Flisa sentrum!

- Vi holder planen vår, og skal prøve å få alle inn til jul. Det ser det ut som vi får til når byggingen nå starter i mai, sier Erik Holtet, som er én av investorene i prosjektet.

Tror resten selges

Med 17 solgte leiligheter betyr det at det er 7 leiligheter som ikke er solgt ennå. Holtet tror de vil gå unna når selve byggingen starter.

- Det er fortsatt noen interessenter som ikke har bestemt seg, og vi vet at interessen blir enda større når byggingen starter. Vi ser lyst på at alle 24 leilighetene blir solgt, sier Holtet.

Han er enig i at det er oppsiktsvekkende med tre leilighetsprosjekter samtidig på Flisa.

- Absolutt. Det er nok mange år siden det har blitt bygd og solgt så mye på kort tid i Flisa sentrum. Det er positivt for alle tenker jeg. Kanskje gjør det at noen hus kommer for salg slik at yngre kan overta, lurer Holtet.

Når de tre prosjektene står ferdig tror Holtet imidlertid at det bremses opp litt.

- Flisa er ikke så stort, og med så mange leiligheter samtidig nå tror jeg markedet blir mettet en periode, sier han.