• KÆRU BÆTA: Ordfører i Åsnes, Ørjan Bue, hadde fått trykket opp t-skjorter til Bjørn-Martin Brandett, leder i Handelssenteret Flisa, og Odd Erland Dalen, mart'nsgeneralen, som takk for god innsats.
  • FOLKEHAV: Det var trykk foran scena når Hellbillies spilte.

Det er ikke til å stikke under stol at SolørMart'n er en folkefest, og ikke minst har det blitt en årlig feiring av en region i stadig vekst. Dette kommenterte også leder for Handelssenteret Flisa, Bjørn-Martin Brandett, og ordfører i Åsnes kommune, Ørjan Bue i går. Med ny satsning på reiseliv og den sedvanlige hyllesten til aktører, bedrifter og forretninger som holder hjula i gang året rundt, ble folkefesten åpna til applaus fra de oppmøtte. 

Nytt av i år, var at to band ønska velkommen til SolørMart'n. Spelloppmaker og Hellbillies delte scene i det som viste seg å bli en helaften i køntrirockens navn. Kaffegata ble gradvis fylt opp av folk som trakk nedover for å høre på bandene. Spelloppmaker viste fram sin nye besetning i et helstøpt show, akkompagnert av trampende rockeføtter blant publikum, før Hellbillies gikk på. De spilte gamle og nye låter fra diskografien sin, og smalt noe overraskende til med ei coverlåt av Tom Petty. Flere ganger bevegde vokalisten og bassisten seg ned fra scena, og tett på publikum. De runda først av etter to ekstra låter, til publikums store glede.